Лепотица и звер

Информације о пројекцији филма

Датум пројекције:
18-04-2017---19-04-2017

Време пројекције:
20:00h

Место пројекције:
Сала биоскопа

Како до карата?

Улазнице можете набавити у просторијама Културног центра Власотинце сваког радног дана од 08:00 до 14:00 сати или непосредно пре пројекције уколико до тада не буду распродате све улазнице.

Укратко о филму

Дизнијева „Лепотица и звер“ је играна адаптација анимираног класика која ликове из ове бајке преобликује за модерну публику, али остаје верна оригиналној музици и допуњује је с неколико нових песама.

„Лепотица и звер“ је бајковита прича о путовању Беле, паметне, лепе и независне младе жене коју је заробила звер у замку. Упркос страху, она ће се спријатељити са зачараном послугом замка и научиће да превазиђе одвратну спољашњост звери и схватиће да се добродушни прави принц налази унутра. У филму играју Ема Вотсон у улози Беле, Ден Стивенс у улози Звери, Лук Еванс у улози Гастона, згодног, али површног сељака који заводи Белу, оскаровац Кевин Клајн у улози Мориса, Белиног ексцентричног оца, Јуан Мекгрегор у улози Лумијера, свећњака, номинован за Оскара Стенли Тучи као Каденза, цимбал, шестострука добитница награде Тони, Одра Мекдоналд у улози мадам Де Гардероб, ормара, номинован за Оскара Иан Макелен као Когсворт, сат изнад камина и двострука добитница Оскара Ема Томсон у улози чајника, гђе Потс.

Дужина трајања филма: 132 мин.

Жанр: фантазија

Глумци: Ема Вотсон, Ден Стивенс, Лук Еванс, Џош Гад, Ијан Макелен, Ема Томпсон
Режисер: Бил Кондон

Трејлер: https://www.youtube.com/watch?v=wA3Nzqx5mM8

Филмови до сада:
01-06-2022--02-06-2022
18/20h
27-02-2022
18/20h