Зона Замфирова други део – Врати се Зоне

Информације о пројекцији филма

Датум пројекције:
24-01-2017---25-01-2017

Време пројекције:
16:00/18:00/20:00h

Место пројекције:
Сала биоскопа

Како до карата?

Улазнице можете набавити у просторијама Културног центра Власотинце сваког радног дана од 08:00 до 14:00 сати или непосредно пре пројекције уколико до тада не буду распродате све улазнице.

Укратко о филму

Лепу Зоне игра млада Бранкица Себастијановић, док је улога Манета припала Милану Васићу. Скоро 15 година након што је екранизована ова велика љубавна сага, сценаристи Ивана и Мирослав Митић написали су причу о томе шта се догодило у браку чувеног пара две године након венчања, режија је поверена Југу Радивојевићу, а иза продукције филма стоје Пинк интернатионал и продукција “Врати се Зоне”. Главни протагонисти и њихова борба да сачувају брак и даље су смештени између 1905. и 1908. године, а продуцент филма Мирослав Митић, у чијој продукцији је реализована и прва Зона Замфирова, истиче како је кроз омиљену љубавну причу дочарана лепота Србије у том периоду, али и проблеми са којима се суочавају млади брачни парови.

– Обухватили смо неколико круцијалних породичних проблема који једнако тиште младе људе и тад и сад. Уверен сам да ће филм на најлепши начин промовисати породицу и наше друштво – наглашава Митић, док Васић каже како му се чини да је улога Манета писана управо за њега.

Иначе, глумачке звезде филма попут Љиљане Стјепановић, Љиљане Драгутиновић, Тање Бошковић, Милана Ланета Гутовића, Николе Ристановског, Ивана Бекјарева, Бранка Ђурића, Милана Калинића, Стефана Бузуровића, Иве Стефановић и многих других учинили су да “Зона Замфирова други део” изазове огромно интересовање, а све указује и на то да ће баш као некада окупити публику у биоскопу.

Дужина трајања филма: 91 мин.

Жанр: драма

Глумци: Милан Васић, Бранкица Себастијановић, Љиљана Драгутиновић, Никола Ристановски

Режисер: Југ Радивојевић

Трејлер: https://www.youtube.com/watch?v=k2FYlC8jd_k

Филмови до сада:
01-06-2022--02-06-2022
18/20h
27-02-2022
18/20h