Данас почела наплата паркирања – преко Теленор мреже поруке за сада не иду

Објављено: 03.01.2020

Иако је петак пијачни дан и у току су припреме за Бадње вече и Божић, у центру Власотинца данас је било знатно мање возила него што је то уобичајено последњих година. Како је најављено, данас је почела наплата паркирања у центру, на 201 обележеном месту за возила за највише осам седишта.

Данас је могуће пустити поруку за паркинг са бројева телефона који су у МТС и ВИП мобилној мрежи, али је било проблема са слањем порука путем Теленор мреже.

“У овој компанији су нам рекли да ће до понедељка решити проблем, па очекујемо да тако и буде. Због тога данас и сутра не наплаћујемо казне, само упозоравамо оне који се непрописно паркирају. Такође, обавештавамо грађане у чијим улицама су обележена паркинг места да могу да дођу и купе повлашћене карте у просторијама “Комуналца”, у Конопничкој улици број 5”, каже Иван Јовић, шеф Радне јединице Паркинг сервиса у ЈКП “Комуналац”.

Бројеви сервиса за слање порука за паркинг место су 8601 за прву зону, 8602 за другу и 8603 за дневну карту у другој зони. Дневна карта у првој зони не постоји и ту је дозвољено максимално  задржавање 120 минута, а започети сат стаје 30 динара. У другој зони започети сат износи 25 динара и ту је време паркирања неограничено. Цена дневне карте је 100 динара.

“С обзиром на то да су бројеви сервиса слични онима у Лесковцу, данас је било погрешно послатих порука”, кажу  у “Комуналцу”.

Остале вести

Објављено: 10.10.2018
Одборници у Скупштини општине Власотинце Бобан Цветановић, председник и Иван Тодоровић, потпредседник ЈС Власотинце изабрани су за чланове Главног одбора Јединствене Србије на редовној Изборној скупштини ове ст...
Објављено: 27.06.2018

У Народној библиотеци „Десанка Максимовић“ синоћ  је обележена тридесетогодишњица од катастрофалне поплаве која је 26. јуна 1988. године задесила Власотинце и околна села.

<...
Објављено: 21.09.2017
Поред многих пројеката везаних за побољшање инфрастуктуре, власотиначка општина спроводи и друге пројекте,  један од њих је и пројекат „За бољу будућност“ из области побољшања популационе политике. Пројекат „За...
Објављено: 26.11.2019
Једна од шест локалних самоуправа које су посредством Министарства државне управе и локалне самоуправе добиле средства за формирање јединственог управног места је и општина Власотинце. Реч је о механизму за пру...
Објављено: 02.11.2017
Збирка наоружања у Завичајном музеју од данас је богатија за две пушке и два пиштоља. Пиштољ марке „Валтер“ музеју  је даривао Љубиша Живковић из Бољара, а пиштољ марке „Црвена застава“ М57 даривао је Зоран Мих...