Катарина Величковић-Богиња вина 2017

Објављено: 28.08.2017

Централна прослава винских свечаности на главној бини почела је наступом трубача који су својим наступом поздравили многобројне присутне. У име организатора и домаћина Винског бала присутне је поздравио председник општине Зоран Тодоровић, који је између осталог истакао:

„Прилика је да се и на 32. Винском балу подсетимо традиције и вредних домаћина који су неговали винограде и правили добро вино, на нама је да покушамо да традицију обновимо. Општина Власотинце даје подстицајна средства за развој пољопривреде, али ми сви знамо да је виноград господар и да тражи верног слуту који ће се само тиме бавити. Ипак, наш приоритетни задатак је стварање бољих услова за живот, рад и развој нашег места. У протеклих годину дана у завршене, започете и уговорене пројекте уложено је више од 400 милиона динара што је више од половине општинског буџета“.

Председник Тодоровић је овом приликом најавио отварање новог погона предузећа Грунер током октобра месеца, као и почетак радова на изградњи новог погона предузећа Елрад, у циљу стварања услова за нова радна места за младе људе из Власотинца.

Потом су се присутнима представили финалисти првог серијала популарне емисије „Никад није касно“, Милутин Сретеновић Срета, Ринго Хамидовић и Милорад Павловић Арса. Највеће одушевљење изазвало је појављивање кандидаткиња за Богињу вина. Ове године ласкаву титулу Богиња вина 2017 понела је Катарина Величковић, ученица трећег разреда економске школе у Власотинцу.

Ученица Основне школе “Синиша Јанић“ Христина Јовић  присутне је поздравила својом награђеном песмом „Мала принцеза“.

Катарина Величковић по други пут ове године учествује на избору, рекла је да није очекивала победу те да је победа изненадила, а своје планове оставила је за време које тек долази.

На великој бини уручене су награде и захвалнице победницима традиционалних конкурса. Уз ватромет и двочасовним концертом Сање Илића и Балканике завршен је 32. Вински бал.

 

Остале вести

Објављено: 21.07.2019
Власотинце, 20.7.2019. Одборници Скупштине општине Власотинце донели су одлуку о повећању основног новчаног капитала ЈКП Водовод за осам...
Објављено: 15.11.2019

На тринаестој седници Скупштине општине Власотинце, одржаној синоћ, одборници су усвојили предлог решења о извршењу буџета за првих  девет месеца ове године. Образлажући предлог о и...

Објављено: 28.06.2019

Традиционална власотиначка летња креативна радиони...

Објављено: 28.12.2016

Пољопривредни произвођачи из власотиначке општине, данас су потписали уговоре и добили решења за субвеннције у пољопривреди. Реч је од 174 пољопривредника, који су испуњавали пропис...

Објављено: 02.03.2018
Поштовани суграђани, Деца Власотинца заслужују савремено опремљен безбедан простор за игру, психомоторни развој и дружење попут деце у преко 20 градова у Србији. Игралишта су изграђена захваљујући акцији ком...