“Просвета“ најбоља на Радничким спортским играма

Објављено: 22.10.2019

Пред пуним трибинама спортске хале, синоћ су одигравањем финалних утакмица у мушкој и женској конкуренцији завршене “Радничке спортске игре 2019”. У финалној утакмици, у мушкој конкуренцији екипа “Просвете”, била је боља од екипе “Локална самоуправа – СРЦ Власина” и победила резултатом 2: 0, у веома занимљивој и неизвесној борби до краја меча. У утакмици за треће место екипа “Мануфатура Еуропеа” била је боља од екипе “Гуњетинац”, савладала их је резултатом 6:3. Уз велику подршку публике одиграно је женско финале, екипа “Моравац кетеринг” победила је екипу “Елрад Србија”, са 3:1.

За најбољег играча турнира у малом фудбалу, ове године проглашен је Милош Јовановић , члан екипе “Просвета”, а најбољи голман је Иван Голубовић, чувар мреже екипе “Локална самоуправа – СРЦ Власина”.
За најбољу играчицу на турниру проглашена је Милена Ристић из екипе “Моравац кетеринг”, а за најбољег голмана проглашена је Драгана Коцић, голман из екипе “Елрад Србија”.

У оквиру финалне вечери , како је и организатор најавио, одиграна је ревијална кошаркашка утакмица између екипа “Елрад Срија” и екипе “Елрад ВСС”. Боља је била екипа “Елрад Србија”, а по речима организатора кошарка би требала да буде део програма радничких спортских игара у Власотинцу од наредне године.

“Турнир је трајао скоро месец дана, све је протекло у веома доброј атмосфери, уз фер игру, велику борбеност и посвећеност екипа, на задовољство присутних љубитеља малог фудбала”, каже директор СРЦ Власина Дејан Чикић, додајући да је пети по реду турнир, који организује ова установа испунио своје циљеве – рекреација, дружење и забава.

Остале вести

Објављено: 13.11.2017
У Народној библиотеци „Десанка Максимовић“ у петак, 10. новембра приређено је представљање књиге поезије Новице М. Јовића “Жена“.
  • Ова књига је настала као резултат успешне сарадње две установе култ...
Објављено: 22.04.2019
У суботу, 20. априла у Спортско-рекреативном центру „Власина“ одржан је Performing Art Fest. Једанаести по реду фестивал плеса организовао је Културно-уметнички центар „Fantasy“. На овом плесном такмичењу учест...
Објављено: 02.12.2017
Две цистерне са пијаћом водом круже данас Власотинцем и околним местима.  Једна цистерна дежура код Дома Здравља у Власотинцу и реаговаће интервентно у самом Власотинцу, а контакт телефон возача цистерне је 063...
Објављено: 04.11.2019
Одавно се израз СЕВАП укоренио код нас, па се неретко може чути да је севап нахранити гладног човека иако га не познајеш, оставити неку гардеробу у Црвени крст, уступити место старијим људима у аутобусу, засади...
Објављено: 20.05.2018
Ове године Ноћ музеја обележава се под слоганом „Победе и победници“. Власотинце је  један од многих градова у Србији и Европи који се придружио обележавању ове манифестације. Ноћ музеја се ове године у Влас...