Реализована акција омладине СНС-а Власотинце “Заједно за лепшу околину”

Објављено: 14.06.2020

Омладина СНС-а у Власотинцу јуче је организовала акцију чишћења меморијалног парка Старо гробље под називом „Заједно за лепшу околину“.

„Акцију „Заједно за лепшу околину“ смо организовали по 12. пут у последњих неколико година. Овом приликом је сакупљено смеће на Старом гробљу и делу обале реке Власине“ – истакао је Бранислав Катић потпредсеник омладине Српске напредне странке Власотинце.

Он је изразио велико задовољство због присуства великог броја омладинаца и активиста који су се прикључили акцији како би подигли свест о очувању животне средине.

По његовим речима Омладина Српске напредне странке ће и у наредном периоду организовати сличне акције како у Власотинцу тако и у другим месним заједницама.

Овом приликом он је Власотинчане позвао да 21. јуна изађу на изборе и своје глас дају листи под редним бројем 1, Александар Вучић – За нашу децу.

„Позвао бих грађане Власотинца  и све младе људе да 21. јуна изађу на изборе и гласају за своју будућност , јер једино председник Александар Вучић и СНС имају јасан план за реализацију будућих пројеката који ће обезбедити добробит и здравље свих нас и наше деце“, поручио Бранислав Катић.

Остале вести

Објављено: 09.12.2017

На предлог чланова Општинског штаба за ванредне ситуације командант Штаба Зоран Тодоровић, је на...

Објављено: 12.09.2018
У галерији власотиначке библиотеке „Десанка Максимовић“ синоћ је многобројној публици представљена књига Проповедник, аутора Братислава Стаменковића из Лесковца. Братислав Стаменковић многима је познат по неким...
Објављено: 23.02.2017
У Предшколскј установи „Милка Диманић“ данас је у присуству преставника Фондације Новак Ђоковић и локалне самоуправа свечано обележен завршетак радова на замени спољне столарије у објекту „Дечја радост“. Захваљ...
Објављено: 15.05.2017
На Републичком првенству основних школа , одржанаом 13. маја у Београду, Анђела Динић, ученица Основне школе „Синиша Јанић“ још једном је заблистала. Наиме, Анђела се опет окитила златном медаљом освојивши прво...
Објављено: 21.03.2019
Дивно је синоћ било у галерији библиотеке. Вече за памћење, вече музике и поезије, први наступ Власотиначког женског певачког друштва, којим су исписане нове странице културне историје Власотинца, како је оцени...