СНС са својим коалиционим партнерима дао безрезервну подршку Александру Вучићу

Објављено: 10.03.2017

У сали Културног центра, у синоћ је одржан предизборни скуп владајуће коалиције на ком су представници СНС – ПУПС, СПС- ЈС и Покрет за бољу Србију. Они су синоћ дали безерзервну подршку Александру Вучић, председничком кандидату за изборе расписане за 2. април.

Обраћајући се многобројним члановима, симпатизерима, присталицама владајуће коалиције чије је заједнички кандидат Александар Вучић, Ненад Стојковић, председник ОО СНС-а Власотинца је том приликом између осталог поручио:

„На нама је да омогућимо Александру Вучићу најширу подршку, да победи у првом кругу. Да помогнемо да подбеди опција која земљу не враћа у прошлост већ опција која гради мостове и тамо где се виде провалије. Ми имамо најбољег кандидата јер он није кандидат само СНС већ и кандидат народа. Не смемо да станемо ни ми на локалу, морамо да наставимо у правцу којим смо кренули, морамо напред. Дајмо глас човеку чија ће нам енергија омогућити да досегнемо стандарде којима тежимо, напредујући свакодневно. Сигуран сам да можемо брже, јаче, боље за снажну, јачу и моћнију Србију, за сваки град, за сваку општину, за свако село у њој.“

Он се овом приликом захвалио политичким партнерима на подршци и изразио уверење да ће ова коалиција и убудуће водити Власотинце, обезбеђујући стабилност и напредак власотиначке општине.

„ Не тврдим да је све добро, нити да је лоше, али тврдим да увек може боље и на том путу ми морамо да истрајавамо, нема бољика док га сами сви заједно не изградимо – додао је Стојковић.

Потом се скупу обратио један од оснивача Покрета за бољу Србију, Бошко Станчић истакавши да је подршка председничком кандидату Александру Вучићу безрезервна.

„ Србији је данас потребан јак човек који ће уздигнутог чела отићи у Москву, Вашингтон, Брисел и  Пекинг и које се неће повити никаквим притисцима и уценама. То је Александар Вучић.  Став да Србија није само Београд, него и Власотинце, Лесковац, Топола и сва друга места широм Србије допринала су да се отварају нове фабрике, да се запошљавају млади људи. Александар Вучић са својим тимом људи прави успешну економију и то препознају инвеститори. Поред новоотворених фабрика, раде се многи  инфраструктурни пројекти широм Србије, помаже се српско село – истакао је Бошко Станчић.

Обраћајући се присутнима лидер власотиначких социјалиста Небојша Стојановић још једном је нагласио да је данас неопходно и најважније једнство.

„ Ми морамо да делујемо јединствено и да омогућимо победу Александру Вучићу, нашем заједничком кандидату за председника Србије. Улог је велики, грађани то виде и то препознају и зато је најважније да дођемо до победе у првом кругу на априлским изборима. Ми смо партија која на политичкој сцени Србије постији 27 година и први пут немамо свог кандидата на председничким изборима јер смо препознали да ћемо са подршком коју дајемо Александру Вучићу сви победити “- нагласио је Небојша Стојановић, председник ОО СПС Власотинца.

У наставку скупа било је речи о предизборним активностима.  У дискусију су се укључили и остали представници владајуће коалиције, СНС-ПУПС, Покрет за бољу Србију и СПС-ЈС.

Остале вести

Објављено: 24.01.2018
У оквиру обележавања Светосавске недеље у ОШ „8.октобар“ 23. јануара одржан је  светосавски турнир у шаху. За учешће у овој древној спортској игри владало је велико интересовање, учествовало је преко 70 ученика...
Објављено: 06.02.2017
На данашњој седници Скупштине општине Власотинце одборници су дали сагласност на Програм пословања ЈКП “Комуналац“ и сагласност на Програм коришћења средстава субвенције овом предузећу из општинског буџета. Ист...
Објављено: 07.12.2016
Данас је у Гимназији „Стеван Јаковљевић“ прослављен Дан школе. Свечаности су  присуствовали:  председник оштине Зоран Тодоровић, заменик председника Бошко Станчић, директори школа, вртића,  јавних установа и пр...
Објављено: 27.06.2017
Тачно двадесет девет година прошло је од катастрофалне поплаве која је задесила Власотинце 26. јуна 1988. године. Ова годишњица обележена је јуче промоцијом књиге „Догађај за заборав и незаборав“, аутора Дра...
Објављено: 27.03.2017
Руководство власотиначке општине данас је обишло неколико градилишта, реч је о градилиштима на овдашњем Дому здравља, Техничкој школи и Гимназији, основној школи у Бољару и Прихватилишту за напуштене животиње ,...