СНС са својим коалиционим партнерима дао безрезервну подршку Александру Вучићу

Објављено: 10.03.2017

У сали Културног центра, у синоћ је одржан предизборни скуп владајуће коалиције на ком су представници СНС – ПУПС, СПС- ЈС и Покрет за бољу Србију. Они су синоћ дали безерзервну подршку Александру Вучић, председничком кандидату за изборе расписане за 2. април.

Обраћајући се многобројним члановима, симпатизерима, присталицама владајуће коалиције чије је заједнички кандидат Александар Вучић, Ненад Стојковић, председник ОО СНС-а Власотинца је том приликом између осталог поручио:

„На нама је да омогућимо Александру Вучићу најширу подршку, да победи у првом кругу. Да помогнемо да подбеди опција која земљу не враћа у прошлост већ опција која гради мостове и тамо где се виде провалије. Ми имамо најбољег кандидата јер он није кандидат само СНС већ и кандидат народа. Не смемо да станемо ни ми на локалу, морамо да наставимо у правцу којим смо кренули, морамо напред. Дајмо глас човеку чија ће нам енергија омогућити да досегнемо стандарде којима тежимо, напредујући свакодневно. Сигуран сам да можемо брже, јаче, боље за снажну, јачу и моћнију Србију, за сваки град, за сваку општину, за свако село у њој.“

Он се овом приликом захвалио политичким партнерима на подршци и изразио уверење да ће ова коалиција и убудуће водити Власотинце, обезбеђујући стабилност и напредак власотиначке општине.

„ Не тврдим да је све добро, нити да је лоше, али тврдим да увек може боље и на том путу ми морамо да истрајавамо, нема бољика док га сами сви заједно не изградимо – додао је Стојковић.

Потом се скупу обратио један од оснивача Покрета за бољу Србију, Бошко Станчић истакавши да је подршка председничком кандидату Александру Вучићу безрезервна.

„ Србији је данас потребан јак човек који ће уздигнутог чела отићи у Москву, Вашингтон, Брисел и  Пекинг и које се неће повити никаквим притисцима и уценама. То је Александар Вучић.  Став да Србија није само Београд, него и Власотинце, Лесковац, Топола и сва друга места широм Србије допринала су да се отварају нове фабрике, да се запошљавају млади људи. Александар Вучић са својим тимом људи прави успешну економију и то препознају инвеститори. Поред новоотворених фабрика, раде се многи  инфраструктурни пројекти широм Србије, помаже се српско село – истакао је Бошко Станчић.

Обраћајући се присутнима лидер власотиначких социјалиста Небојша Стојановић још једном је нагласио да је данас неопходно и најважније једнство.

„ Ми морамо да делујемо јединствено и да омогућимо победу Александру Вучићу, нашем заједничком кандидату за председника Србије. Улог је велики, грађани то виде и то препознају и зато је најважније да дођемо до победе у првом кругу на априлским изборима. Ми смо партија која на политичкој сцени Србије постији 27 година и први пут немамо свог кандидата на председничким изборима јер смо препознали да ћемо са подршком коју дајемо Александру Вучићу сви победити “- нагласио је Небојша Стојановић, председник ОО СПС Власотинца.

У наставку скупа било је речи о предизборним активностима.  У дискусију су се укључили и остали представници владајуће коалиције, СНС-ПУПС, Покрет за бољу Србију и СПС-ЈС.

Остале вести

Објављено: 01.10.2018
Савет за здравство и социјалну политику Српске напредне странке је поводом 29. септембра – Светског дана срца, одржао трибину „Исхемијске болести срца“ на којој су присутнима др Милош Ђокић и др Весна Ристић го...
Објављено: 26.03.2018
Јубиларна 10. aкција „Март на Моричу“ у организацији Планинарског друштва „Морич“ и уз подршку и сарадњу Туристичке организације Власотинца одржана је 25. марта. Ни лоше време није омело планинаре из Србије да ...
Објављено: 11.04.2017
Почетком априла у спортско рекреативном центру „Власина“ одржан је традиционални Међународни карате турнир  „Власотинце опен 2017“. Ове године овај турнир је одржан  по петнаести пут, организатор је карате клуб...
Објављено: 06.01.2017
На подручју власотиначке општине сва механизација је на терену и рашчишћава путеве и улице у граду и према сеоским месним заједницама, кажу у општинском Штабу за ванредне ситуације и додају да су очишћени правц...
Објављено: 07.02.2017
  Ако имате одећу коју сте прерасли или вам више не одговара, не желите да је баците, а немате коме да је поклоните, можете да се прикључите хуманитарну акцији коју организује Народна библиотека “Десанк...