Трећи јесењи маскенбал вртића

Објављено: 14.10.2019

Предшколска установа „Милка Диманић“  је у петак, 11. октобра по трећи пут организовала јесењи маскенбал. Више стотина деце, полазника старије групе и припремног предшколског програма продефиловало је салом Спортско-рекреативног центра „Власина“ у најразличитијим и најнеобичнијим костимима којима су дочарали јесен. Потом су се представили публици плесним тачкама.

Овај маскенбал је управо био доказ да машта не познаје границе, да су деца, родитељи и васпитачи уложили пуно труда, и показали велику креативност.

Кишобрани и тунике са лишћем у безброј јесењих  нијанси, хаљине, костими, капе и шешири од кукурузовине, накити и перле од кестена, пасуља, пшенице, кукуруза, шипурака, поврћа, перо од фазана заденуто у ловачки шешир, Петар Пан у јесењем издању и много сунцокрета и цвећа. Публику која је испунила скоро сва места у сали поздравила је Снежана Филиповић, директорка вртића . Она се овом приликом захвалила родитељима  на одличној сарадњи и њиховом великом труду да ова манифестација успе,  да буде боља од претходне две.

Директорка Филиповић се захвалила и својим васпитачима, стручном и техничком особљу  што су беспрекорно организовали овако једно лепо дешавање којим се слави златно годишње доба и завршава Дечја недеља.

Пре него што су малишани заплесали на подијуму програм су рецитацијом „Јесења мода“ најавили Нина Валчић, Данило Анђелковић, Дуња Милошевић и Јаков Милић.

Салом су се разлегле песмице: Песма о меди, Ово је земља за нас, Клата, мата, страшило, Воће, Кишни плес, Једино другарство нема крај, Кишобран за двоје, Дечја жеља, Желимо знати, Сунцокрети, Јесења Соната, Плес на киши и Рум, дум, дум. Малишани из Ладовице, Орашја, Шишаве, Свођа, Јастрепца, Јаковљева, Дејана, Прилепца, Стајковца, Бољара, Конопнице, Батуловца и Власотинца играли су уз ове песме, поздрављали посетиоце, дочаравали јесен. Од публике су се опростили заједничким плесом.

Остале вести

Објављено: 02.07.2018

Са највећим бројем давања крви међу активним даваоцима свакако је педесетдвогодишњи Горан Станковић из Власотинца, који је до сада драгоцену течност дао 96 пута...

Објављено: 24.08.2019
У оквиру овогодишњег Власинског котлића Туристичка организација je у сарадњи са Планинарским друштвом „Морич“ организовала кување виноградарске јаније. За спремање овог традиционалног јела власотиначког крај...
Објављено: 29.11.2018
У просторијама Јединствене Србије Власотинца синоћ је одржана Изборна скупштина Актива жена ЈС, на којој је једногласно за председницу изабрана Жаклина Стефановић. Захваљујући се на избору, Жаклина Стефанови...
Објављено: 22.01.2018

На Богојављење,  19. јануара освештане су просторије странке "Боља Србија" у  Немањиној улици број 9, у Власотинцу.

Поред свештеника о. Горана Дими...

Објављено: 24.07.2018
Током трећег представљања Власотинца у Београду у Манаковој кући су 19. јула приказани  филмови Небојше Илића Илкета  „Камен древног сневача“ I и II и отворена изложба слика и минијатура  Братислава Бате Анђелк...