У КОМПАНИЈИ „МЛАДОСТ“ ЗАРАДЕ ЗАПОСЛЕНИМА ПОВЕЋАНЕ ЗА 20 %

Објављено: 02.09.2022

ИНВЕСТИРА СЕ У НАЈСАВРЕМЕНИЈУ ОПРЕМУ, ТЕХНОЛОГИЈЕ И ЉУДСКЕ РЕСУРСЕ – ОТВОРЕН ПОЗИВ ЗА ПРИЈЕМ НОВИХ РАДНИКА – „МЛАДОСТ“ СПАДА И НАЈЗНАЧАЈНИЈЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ ГРАЂЕВИНСКОГ МАТЕРИЈАЛА У РЕГИОНУ

Поред редовних исплата остварених зарада, топлог оброка, регреса за годишњи одмор, путних трошкова, Индустрија грађевинског материјала „Младост“  исплаћује својим запосленима и тринаесту плату као и посебне новчане накнаде поводом пригодних празника.

Компанија „Младост“  је 30. августа донела Одлуку о повећању досадашње цене рада за 20 %, а све због одговорности и лојалности запослених Компанији, њиховог залагања и труда као и доприноса пословним резултатима. Ово представља друго повећање од почетка 2022. године, тако да је цене рада укупно повећана за 35 %.

Оно чиме се „Младост“ посебно поноси је улагање у најзначајнији ресурс Компаније, а то је млада и образована радна снага спремна да одговори свим захтевима и изазовима. У погонима у Лесковцу, Власотинцу, Малој Плани и Сталаћу ради преко 600 задовољних радника који управљају и надзиру рад савремених машина и уређаја које су преузеле напорне физичке послове у погонима.

Поштујући традицију дугу више од једног века, али и гледајући у будућност, ради обезбеђења дугорочног и стабилног развоја, дефинисани су планови за нова улагања и модернизацију производње, као и улагања у постојеће кадрове, а све у циљу њиховог даљег усавршавања и оспособљавања. Истовремено, велика пажња поклања се пријему нове радне снаге, свих нивоа образовања, како би се са најстручнијим кадровима наставио даљи развој Компаније „Младост“ и свих њених погона.

Корачајући ка остварењу тог циља, Компанија позива заинтересоване раднике свих образовних профила, уколико желе да буду део ње и професионално се усавршавају и напредују, да се јаве у било који од погона Компаније ради започињања нове етапе у својој каријери.

Компанија „Младост“ са своја два погона за производњу керамичких црепова у Лесковцу и погонима за производњу блокова за зидање у Власотинцу, Топличкој Малој Плани и Сталаћу, спада у ред најуспешнијих и најзначајнијих произвођача у овој грани у региону.

Успешном приватизацијом, од погона који су били пред затварањем, инвестицијама у најсавременију опрему и технологију, људске ресурсе и савремену организацију, створена је изузетно модерна Компанија без чијих производа се не може замислити савремена градња не само у Србији већ и у региону и на тржиштима у Европи. Интезивно и континуирано инвестирање омогућило је производњу најсавременијих производа. Прошлогодишњом инвестицијом у нови погон у Лесковцу, која премашује 30 милиона евра, створени су услови за производњу најсавременијег енгобираног црепа.

Улагања од више десетина милиона евра у Власотинцу, Топличкој Малој Плани и Сталаћу, омогућила су да се и у тим погонима сада производе блокови за зидање великог формата – енергетски блокови.

Компанија „Младост“ поклања велику пажњу заштити животне средине, безбедности на раду и здравља запослених што јој је омогућило да међу првима у Србији добије интегрисану дозволу.

У свим општинама где се налазе погони „Младост“ успостављена је сарадња са привредним субјектима, од којих многи свој рад базирају искључиво на сарадњи са овом компанијом.

Истовремено, „Младост“ је у свим тим срединама добар сусед друштвеној заједници, па тако према указаним потребама помаже многе културне, спортске и друге активности, укључујући и хуманитарне.

Остале вести

Објављено: 18.03.2021
Министар за бригу о породици и демографију Радомир Дмитровић са својим сарадницима посетио је јуче Власотинце.По његовим речима састанак са представницима локалне власти био је веома конструктиван, истичући да ...
Објављено: 14.06.2020
Омладина СНС-а у Власотинцу јуче је организовала акцију чишћења меморијалног парка Старо гробље под називом „Заједно за лепшу околину“. „Акцију „Заједно за лепшу околину“ смо организовали по...
Објављено: 08.06.2017
Ноћашње невреме у брдско-планинским селима власотиначке општине анулирало је оно што је јуче урађено на санацији последица обилних киша, које су пре два дана оштетиле инфраструктуру. Највише проблема има у Горњ...
Објављено: 15.05.2017
У организацији Градског савеза Лесковца, на фудбалском стадиону „Росуља“ , 14. маја одржано је викенд такмичење петлића у малом фудбалу, уз учешће 22 екипе са 280 учесника. Успешан организатор ове спортске мани...
Објављено: 17.03.2020
Дом здравља Власотинце формирао  је нову амбуланту за пријем пацијената са респираторним тегобама и повишеном температуром, која се налази у оквиру Дома здравља Власотинце (просторије специјалистичке службе). ...