ФК „Власина“ почео припреме са новим тренером Миодрагом Голубовићем

Објављено: 01.02.2017

Првим окупљањем, на снегом покривеној Росуљи, фудбалери Власине започели су припреме за пролећни део сезоне. Фудбалере и стручни штаб очекује тешка борба за опстанак на српсколигашкој сцени.

Пре почетка тренинига окупљене  играче је поздравио Дејан Пешић, председник клуба  и представници Извршног одбора и представили им новог тренера Миодрага Голубовића, који ће водити фудбалере у пролећном делу првенства. Пешић је овом приликом играче упознао са циљевима и задацима који су пред њима у наставку такмичења.

„ Власина је у незавидном положају, но далеко од тога да не можемо остварити зацртане циљеве. Наш основни циљ је јасан, Власина треба да и у наредном првенству игра у Српској лиги. Пред нама је 15 кола, и није немогуће остварити и изборити се за неопходне бодове. Клуб ће са своје стране учинити све да обезбеди добре услове за рад. Планирамо да доведемо још неколико играча у клуб, сви који не виде себе у Власини моћи ће да оду“, казао је Дејан Пешић.

 Првој прозивци одазвало се 20 играча међу којима је било и неколико новајлија. Од првотимаца прозивци нису присуствовали Небојша Марковић, који се јавио и оправдао свој изостанак, није било ни већ дуже време повређеног Немање Ђојића као и Бојана Милошевића. Тренер Голубовић је упознао играче са планом припрема и начином на који ће се радити.

„ Имамо довољно времена да се добро спремимо, очекујемо да нам се у што скоријем периоду прикључе и играчи који ће доћи као појачање. Као и до сада припремаћемо се на свом стадиону, на располагању нам је и коришћење теретане, а у лошим временским условима спортска хала. Уз ред, рад и заједничко залагање играча и стручног штаба бићемо спремни за велика искушења која нас очекују до краја првенства“,  истакао је Миодраг Голубовић, новоизабрани тренер ФК „Власина“.

Поред Миодрага Голубовића, у стручном штабу ФК „Власина“ биће Бојан Стојановић, бивши играч и досадашњи тренер млађих категорија и тренер голмана Саша Пешић.

 

Остале вести

Објављено: 24.01.2018
У оквиру обележавања Светосавске недеље у ОШ „8.октобар“ 23. јануара одржан је  светосавски турнир у шаху. За учешће у овој древној спортској игри владало је велико интересовање, учествовало је преко 70 ученика...
Објављено: 27.06.2017
Тачно двадесет девет година прошло је од катастрофалне поплаве која је задесила Власотинце 26. јуна 1988. године. Ова годишњица обележена је јуче промоцијом књиге „Догађај за заборав и незаборав“, аутора Дра...
Објављено: 03.12.2016
Међународни дан особа са инвалидитетом 3. децембар, Центар за социјални рад обележио је синоћ заједничком представом деце из Центра за децу и омладину, полазника ПУ „Милка Диманић“ и ученика Гимназије „Стеван Ј...
Објављено: 22.01.2018

На Богојављење,  19. јануара освештане су просторије странке "Боља Србија" у  Немањиној улици број 9, у Власотинцу.

Поред свештеника о. Горана Дими...

Објављено: 27.02.2017
Удружење потомака ратника Србије 1912 – 1920. године Власотинца 1. марта пригодним програмом обележиће 100 година од стрељања 33 мештана Шишаве и Доње Ломнице на месту Трле – Санинска долина , на путу Власотинц...

Оставите коментар

НАПОМЕНА: Сви коментари ће бити проверени пре објављивања. Е-маил адреса је обавезна али неће бити објављена јавно.

*