ФК „Власина“ почео припреме са новим тренером Миодрагом Голубовићем

Објављено: 01.02.2017

Првим окупљањем, на снегом покривеној Росуљи, фудбалери Власине започели су припреме за пролећни део сезоне. Фудбалере и стручни штаб очекује тешка борба за опстанак на српсколигашкој сцени.

Пре почетка тренинига окупљене  играче је поздравио Дејан Пешић, председник клуба  и представници Извршног одбора и представили им новог тренера Миодрага Голубовића, који ће водити фудбалере у пролећном делу првенства. Пешић је овом приликом играче упознао са циљевима и задацима који су пред њима у наставку такмичења.

„ Власина је у незавидном положају, но далеко од тога да не можемо остварити зацртане циљеве. Наш основни циљ је јасан, Власина треба да и у наредном првенству игра у Српској лиги. Пред нама је 15 кола, и није немогуће остварити и изборити се за неопходне бодове. Клуб ће са своје стране учинити све да обезбеди добре услове за рад. Планирамо да доведемо још неколико играча у клуб, сви који не виде себе у Власини моћи ће да оду“, казао је Дејан Пешић.

 Првој прозивци одазвало се 20 играча међу којима је било и неколико новајлија. Од првотимаца прозивци нису присуствовали Небојша Марковић, који се јавио и оправдао свој изостанак, није било ни већ дуже време повређеног Немање Ђојића као и Бојана Милошевића. Тренер Голубовић је упознао играче са планом припрема и начином на који ће се радити.

„ Имамо довољно времена да се добро спремимо, очекујемо да нам се у што скоријем периоду прикључе и играчи који ће доћи као појачање. Као и до сада припремаћемо се на свом стадиону, на располагању нам је и коришћење теретане, а у лошим временским условима спортска хала. Уз ред, рад и заједничко залагање играча и стручног штаба бићемо спремни за велика искушења која нас очекују до краја првенства“,  истакао је Миодраг Голубовић, новоизабрани тренер ФК „Власина“.

Поред Миодрага Голубовића, у стручном штабу ФК „Власина“ биће Бојан Стојановић, бивши играч и досадашњи тренер млађих категорија и тренер голмана Саша Пешић.

 

Остале вести

Објављено: 29.12.2017

На радост и одушевљење великог броја Власотинчана синоћ је организован традиционални карневал ученика Основне школе „8. октобар“ под назив...

Објављено: 15.12.2017
Сви узорци прерађене воде на постројењу и узорци воде за пиће узорковани у дистрибутивној мрежи централног водовода у Власотинцу су хигијенски исправни, како у физичко-хемијском, тако и у микробиолошком погледу...
Објављено: 20.04.2018
У Основној школи „8. октобар“ јуче је организован пријем за будуће прваке. Око 150 предшколаца из вртића „Дечја радост“ и „Колибри“ са својим васпитачима били су гости ове школе. Чаролија са предшколцима на зву...
Објављено: 17.11.2017
Традиционално, првог дана Песничког часа песници Виолета Јовић, Драган Радовић и Дејан Ђорђевић посетили су Основну школу „8. октобар“ у Власотинцу. Добродошлицу песницима у име колектива школе најпре су пожеле...
Објављено: 09.12.2017

На предлог чланова Општинског штаба за ванредне ситуације командант Штаба Зоран Тодоровић, је на...